Om

Välkommen till BästaSparräntan.org, en webbplats som finns på nätet för att hjälpa dig spara pengar till den bästa sparräntan.

Uppdraget är att förenkla översikten för dig som letar efter ett tryggt sparkonto där du enkelt och snabbt kan sätta in dina pengar och sedan få en marknadsmässig sparränta. Kanske har du tröttnat på din nuvarande låga sparränta eller så är du en förstagångssparare som jagar avkastning? Oavsett så passar vår jämförelsesajt dig då vi har listat Sveriges bästa nischbanker som tävlar om att ge dig som småsparare en attraktiv ränta på ditt kapital. Så surfa in på startsidan och läs mer om de sparkonton som vi har listat på topplistan.

Information

Vad BästaSparräntan.org inte är: Vi är inte finansiella rådgivare som står under Finansinspektionens tillsyn. Vi är endast en informationshemsida som hjälper dig som sparare att hitta info om sparkonton och räntor. Vi strävar efter att uppdatera räntorna löpande. Men vi kan inte garantera att uppgifterna är korrekta.

När du öppnar ett sparkonto så är det hos bolaget du registrerar dig. Du ingår aldrig avtal med oss.

Vi tar emot en provision för de besökare som öppnar ett konto hos en sparbank. Men detta gäller bara för vissa av bolagen, en del konton får vi inte ersättning för.